Een tekst schrijven is als spaghettisaus maken. Je zoekt ingrediënten, hakt ze, stooft ze, en laat ze sudderen. Je kruidt het geheel, en je dient het op aan je hongerige tafelgasten.

Je bent tevreden, want het is helemaal volgens jouw smaak. Iedereen houdt van zijn eigen spaghettisaus. Maar je tafelgenoten nemen ongegeneerd tabasco of het zoutvat, en strooien er extra kaas over.

Met teksten gaat het net zo. Je schrijft zodat anderen bevlogen raken van jouw verhaal. En toch lijkt het geheel aan kracht te ontbreken om dit te doen.

De kracht van de juiste woorden om de juiste plaats draagt bij tot de uitstraling van een bedrijf of een gebeurtenis. Waarom kies je dan niet ineens voor een professionele pen?

Dorien zoekt voor jou de nodige ingrediënten voor je verhaal. Een gesprek is het startpunt van je teksten. We zoeken de reden waarom het de moeite is om verteld te worden.

Met de juiste verhaaltechnieken en achtergrond creëert Dorien het bedrijfsverhaal, blogbericht tot zelfs ceremonietekst waarin je jouw hart voelt kloppen.

Vertel me jouw verhaal, en ik geef het de juiste woorden